Nieuws

Donderdag 3 maart: Kras Je Zat

28 Feb 2016

Na de drukbezochte editie van vorig jaar staat de volgende editie van ons Kras-Je-Zat feest alweer op jullie te wachten! Donderdag 3 maart is het zover! O.D.D. Medusa presenteert voor de 18e keer op rij het Kras-je-Zat feest in het kader van de RAG-week.

Voor diegenen die het principe nog niet kennen leggen wij het nog even kort uit: tijdens het Kras-je-Zat feest kun je kraskaarten kopen voor €1,50 per stuk! Hiervoor krijg je gegarandeerd 1 bier en maak je grote kans op vele leuke en lekkere prijzen zoals een lunchbon, een biermenu, een shotje en 1, 3 of maarliefst 7 extra bier! Of wat dacht je van een dagje lasergamen in de grotten van Valkenburg? Komt dus allen en kras je zat!

De winst die wordt gemaakt is natuurlijk voor het goede doel. Het landelijke doel van de RAG-week dit jaar is Stichting Kinderdroomwens. De stichting helpt kinderen vanaf 6 jaar met een ernstig trauma. De stichting vervult immateriële Droomwensen, Kanjerdagen, FamilieVierdaagsen en JongerenBoostcamps. Het regionale doel van dit jaar is Stichting de Knoevel. Deze stichting zet zich in om gezinnen uit Zuid-Limburg met een langdurig ziek kind een dag te verwennen. 

Het feest zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in Studentencafé de BoschPoort. Jullie zijn van harte welkom vanaf 21.00 uur om samen met ons zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!


Terug naar overzicht